Новини

Електронен вестник на ОУ "Васил Левски"

Откриване на учебната 2023-2023 година

 

Свършва лятото, а с него си отива и дългата лятна ваканция. Отново е 15.09., отново е първият учебен ден!

 

В този празничен ден всички сме развълнувани – и учители, и деца, и родители. Ние, преподавателите, с трепет очакваме да видим порасналите си ученици, а децата нямат търпение да се съберат отново със своите приятели, за да огласят затихналото училище със смях и игри. Техните родители стоят гордо изправени до тях, виждайки как смело децата им се втурват в класните стаи, за да трупат нови знания и да създават нови приятелства.

 

Петнадесети септември отново се превърна в истински празник! Отбелязахме го с песни, стихове, много смях и прегръдки. След като издигнахме националния флаг и изслушахме химна, музикален поздрав към всички присъстващи отправи директора на училището, г-жа Евгения Иванова, както и родители и представители на Община Ботевград.

Естествено децата от първи клас бяха най-развълнуваните ученици на ОУ „ Васил Левски”. Въпреки че първите им стъпки в класните стаи бяха малко неуверени, погледите им  блестяха радостно и любопитно и те смело прекрачиха  прага на училището, окуражавани от класните ръководители.

Нека посрещнем предизвикателствата на новата учебна година смело и решително!

Успешна и усмихната учебна година!

Видео

Още снимки

Посетете и нашата Фейсбук страница 

Търсачка

Последни Новини

Контакти

Основно училище „Васил Левски“ - гр.Ботевград ул. „Александър Батенберг“ №14 Тел.0723 66821

Search